Liity jäseneksi!

Voit hakea yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen. Johtokunta päättää uusien jäsenien hyväksymisestä kokouksissaan ja ilmoittaa asiasta jäseneksi hyväksytylle.

Täytä jäsenhakemus täällä: Jäsenhakemus

Vuonna 2021 yhdistyksen jäsenmaksu on 22 euroa. Lasku jäsenmaksusta lähetetään jäsenille sähköpostitse. Jäsenrekisterin hoitaja vuonna 2021 on Jaana Palanterä.

Voit ilmoittaa muuttuneista henkilö- ja osoitetiedoista täällä.

Yhdistyksen tili
Danske Bank
IBAN FI69 8000 1201 2770 10
BIC DABAFIHH

Kustannustoimittaja – haluatko mukaan Kustipankkiin?

Kustipankki-postituslistan tarkoitus on tuoda työt ja työntekijät yhteen helposti ja nopeasti. Postituslistalle voivat liittyä kaikki jäsenemme, jotka haluavat tehdä freelance-töitä. Jos haluat liittyä Kustipankkiin, lähetä viesti osoitteeseen:

info[at]kustannustoimittajat.fi

ja ilmoita sähköpostiosoite, johon haluat työtarjousten tulevan. Huomaa kuitenkin, että hotmail-osoitteet eivät toimi, koska Googlen palvelin hyväksy kyseisiä osoitteita.

Kustipankin ylläpitäjänä toimii yhdistyksen jäsenrekisterinhoitaja Jaana Palanterä. Kaikki kysymykset, sähköpostiosoitteen muutokset ja listalta poistopyynnöt tulee lähettää osoitteeseen info[at]kustannustoimittajat.fi.

Jäsenkysely

Syksyllä 2017 yhdistys teki jäsenkyselyn, jolla kartoitettiin jäsenten toiveita yhdistyksen toiminnasta ja muun muassa ammattikunnan työnkuvaa. 

Jäsenrekisterin rekisteriseloste