Liity jäseneksi!

Voit hakea yhdistyksen jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen. Johtokunta päättää uusien jäsenien hyväksymisestä kokouksissaan ja ilmoittaa asiasta jäseneksi hyväksytylle.

Täytä jäsenhakemus täällä: Jäsenhakemus

Vuonna 2021 yhdistyksen jäsenmaksu on 22 euroa. Lasku jäsenmaksusta lähetetään jäsenille sähköpostitse. Jäsenrekisterin hoitaja vuonna 2021 on Jaana Palanterä.

Voit ilmoittaa muuttuneista henkilö- ja osoitetiedoista täällä.

Yhdistyksen tili
Danske Bank
IBAN FI69 8000 1201 2770 10
BIC DABAFIHH

Jäsenkirje

Yhdistys lähettää jäsenilleen sähköpostitse jäsenkirjeen noin 10 kertaa vuodessa. Jäsenkirjeessä kerrotaan muun muassa yhdistyksen toiminnasta, kustannusalan koulutustarjonnasta ja muista ajankohtaisista asioista. Kaikki jäsenet saavat jäsenkirjeen, mikäli ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa jäsenrekisterin hoitajalle. Lisäksi ajankohtaisista asioista tiedotetaan yhdistyksen Facebook-sivulla.

Jos olet maksanut jäsenmaksusi, mutta et ole saanut jäsenkirjettä sähköpostiisi, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan tai osoitteeseen: info[at]kustannustoimittajat.fi.

Kustannustoimittaja – haluatko mukaan Kustipankkiin?

Kustipankki-postituslistan tarkoitus on tuoda työt ja työntekijät yhteen helposti ja nopeasti. Postituslistalle voivat liittyä kaikki jäsenemme, jotka haluavat tehdä freelance-töitä. Jos haluat liittyä Kustipankkiin, lähetä viesti osoitteeseen:

info[at]kustannustoimittajat.fi

ja ilmoita sähköpostiosoite, johon haluat työtarjousten tulevan. Huomaa kuitenkin, että hotmail-osoitteet eivät toimi, koska Googlen palvelin hyväksy kyseisiä osoitteita.

Kustipankin ylläpitäjänä toimii yhdistyksen jäsenrekisterinhoitaja Jaana Palanterä. Kaikki kysymykset, sähköpostiosoitteen muutokset ja listalta poistopyynnöt tulee lähettää osoitteeseen info[at]kustannustoimittajat.fi.

Yhdistyksen säännöt

Kustannustoimittajien yhdistyksen säännöt löydät täältä.

Jäsenrekisterin rekisteriseloste