Tarvitsetko kustannustoimittajaa?

Kun etsit työllesi kustannustoimittajaa, oikolukijaa tai vaikka taittotaitoista henkilöä, ota yhteyttä Kustipankki-postituslistaan. Kustipankkiin saat yhteyden lähettämällä sähköpostin osoitteeseen:

kustipankki[at]googlegroups.com.

Viestin saajat ovat Kustannustoimittajien yhdistyksen jäseniä, jotka ovat liittyneet postituslistalle, koska haluavat tehdä freelance-töitä. Muista siis viestiä lähettäessäsi, että lähestyt hyvin monipuolista ammattilaisten joukkoa, joilla on erilaiset taustat ja vaihteleva määrä työkokemusta. Muista myös, että kaikki listalle lähettämäsi viestit välittyvät kaikille postituslistalaisille.

Viestin sisältö
  • Otsikoi viestisi selkeästi (esim. Etsin kustannustoimittajaa / Etsin taittajaa kirjalleni / Etsin oikolukijaa / Etsin fysiikkaa ja kemiaa ymmärtävää kustannustoimittajaa…)
  • Kerro yhteydenottoviestissäsi lyhyesti, millaiseen työhön tarvitset tekijää (kuvaile esimerkiksi teoksen aihetta), minkä laajuisesta projektista on kyse (päivissä/tunneissa/merkkimäärässä), mikä on projektin aikataulu ja mahdollinen budjetti. Voit myös pyytää palkkiotoiveen ja ansioluettelon aloitusviestissäsi.
  • On myös hyvä kertoa hieman itsestään ja taustoistaan ja siitä, miten liityt kyseiseen projektiin.
  • Ilmoita viestissä selkeästi myös se, mihin mennessä haluat saada vastaukset.
  • Liitä viestisi loppuun yhteystietosi, ja kerro millä tavalla haluat, että sinuun ollaan yhteydessä.

Projektistasi kiinnostuneet jäsenet ottavat yhteyttä suoraan sinuun ja voit valita tekijän vapaasti halukkaiden joukosta. Jatkoviestittely tapahtuu sopimallanne tavalla, eikä Kustipankki-postituslistaa enää siinä vaiheessa ole tarpeen käyttää.