Etusivulle

Yhdistyksestä
      Ajankohtaista

      Kustannustoimittajan työstä
      Koulutus ja tapahtumat
      Historia
      Hallitus 
      Vuosikokous
     
Logo
      Säännöt
      Tietosuojalauseke

Kustannustoimittajat ry:n hallitus

Vuosikokouksessa puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan, hallituksen muiden jäsenten kausi on kaksivuotinen.

Puheenjohtaja: Ulla Paavilainen

Ulla on kustannustoimittaja ja tietokirjailija, jonka erityisalaa ovat suomen kieli ja historia. Hän on vannoutunut luontoihminen – metsien samoilija ja puutarhan kuopsuttaja. Ihastelujensa kohteet hän tallentaa jäsenkirjeen pääkkärin viereen.


Sihteeri ja tiedottaja: Jaana Palanterä

Jaana on pohjoismaisten kielten kääntäjä ja kustannustoimittaja, joka tekee töitä sekä omalla Runotassu-toiminimellä että Lector-pienkustantamossa. Jaana on Suomen Työväen Musiikkiliiton ja sen Uudenmaan piirin puheenjohtaja sekä Pohjoismaisen Työväen Musiikkiliiton, Musik i Nordenin ja Länsi-Vantaan Vasemmiston hallitusten jäsen. Sydämeltään aito nordisti rakastaa laulamista, matkailua, puutarhaa, kissoja, uimista ja merta.


Koulutusvastaava: Ritva Laakso-Manninen
Ritva on partneri, kirjailija ja kustannustoimittaja. Ritva on taustaltaan korkeakouluneuvos, jota innostaa erityisesti suomalaisen osaamisen vienti maailmalle. Vapaa-ajalla Ritva hiihtää, lenkkeilee ja mökkeilee.


Varapuheenjohtaja ja tapahtumavastaava: Liisa Saarenheimo

Liisa on eläkkeellä oleva kustannus-toimittaja, innokas tapahtumien ideoija ja järjestäjä, joka on kiinnostunut varsinkin kuvataiteista ja arkkitehtuurista. Liisa viihtyy niin kotikaupunkinsa Helsingin kuin Keski-Euroopankin kahviloissa.


Jäsenrekisterinhoitaja: Päivi Syrjänen

Päivi on laaja-alainen tietokirjojen kustannustoimittaja, joka aikoinaan siirtyi kustannusalalle kirjoittavan ja editoivan toimittajan tehtävistä. Hän on opiskellut myös mindfulnessia ja innostuu helposti erilaisista kursseista. Päivi harrastaa mm. käsitöitä ja itämaista tanssia ja käy mielellään teatterissa. Ennen Kustannustoimittajat ry:tä hänelle on kertynyt järjestökokemusta etenkin ay-puolen luottamustehtävistä.
Hallituksen ulkopuolinen taloudenhoitaja: Tiina Lundqvist

Tiina on jo lähes eläkkeellä oleva osa-aikainen markkinointipäällikkö, joka rakastaa juhlien ja tapahtumien järjestämistä, kunhan ei itse ole juhlimisen kohteena. Varsinaisia
harrastuksia ei ole, mutta kiinnostuksen kohteina ovat sisustus ja matkustus. Vapaa-ajasta pitävät huolen kolme lastenlasta, kaksi koiraa ja kesäisin mökki.