Etusivulle

Yhdistyksestä
      Ajankohtaista

      Kustannustoimittajan työstä
      Koulutus ja tapahtumat
      Historia
      Hallitus 
      Vuosikokous
     
Logo
      Säännöt
      Tietosuojalauseke

Kustannustoimittajat ry:n hallitus

Vuosikokouksessa puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan, hallituksen muiden jäsenten kausi on kaksivuotinen.

Tuore hallitus heti vuosi- ja järjestäytymiskokouksen jälkeen. Alarivi vasemmalta: Noora Laitinen, Ulla Paavilainen, Ritva Laakso-Manninen. Ylärivi vasemmalta: Jaana Palanterä, Päivi Syrjänen, Sini Bonke. Tiina Lundqvist tällä kertaa kameran takana.
Tuore hallitus heti vuosi- ja järjestäytymiskokouksen jälkeen. Alarivi vasemmalta: Noora Laitinen, Ulla Paavilainen, Ritva Laakso-Manninen. Ylärivi vasemmalta: Jaana Palanterä, Päivi Syrjänen, Sini Bonke. Tiina Lundqvist tällä kertaa kameran takana.

Puheenjohtaja:
Ulla Paavilainen

Ulla on kustannustoimittaja ja tietokirjailija, joka on omimmillaan suomen kielen ja historian parissa. Hän on vannoutunut luontoihminen – eläinten ystävä, metsien samoilija ja puutarhan kuopsuttaja. Ihastelujensa kohteet hän tallentaa jäsenkirjeen pääkkärin viereen.


Sihteeri:
Sini Bonke
Sini on kääntäjä ja kustannustoimittaja, joka on työskennellyt myös pienkustantamon kustannuspäällikkönä. Kirjojen lisäksi Sinin sydän sykkii erityisesti luonnolle, eläimille, vegaaniselle kokkailulle ja latinalaistansseille. Kotona suomalais-hollantilaisen perheen arkea sulostuttavat kaksi kissaa.

Varapuheenjohtaja ja tiedottaja:
Jaana Palanterä

Jaana on pohjoismaisten kielten kääntäjä ja kustannustoimittaja, joka tekee töitä sekä omalla Runotassu-toiminimellä että Lector-pienkustantamossa. Jaana harrastaa laulamista niin yksin kuin kuorossakin. Yhdistystoimintaan hurahtanut Jaana on myös Suomen Työväen Musiikkiliiton puheenjohtaja, Länsi-Vantaan Vasemmiston sihteeri sekä Pohjoismaisen Työväen Musiikkiliiton ja Musik i Nordenin hallitusten jäsen. Sydämeltään aito nordisti rakastaa matkustamista, puutarhoja, kissoja ja merta.Tapahtuma- ja Facebookvastaava:
Päivi Syrjänen

Tietokirjojen kustannustoimittaja ja kaikenlaisen kirjallisuuden ystävä Päivi toimi ennen Kustien hallitusta pitkään Journalistiliiton luottamustehtävissä työpaikallaan Otavassa. Hän harrastaa mm. käsitöitä ja itämaista tanssia ja käy mielellään kulttuuririennoissa – etenkin teatterissa – sekä monenkirjavilla kursseilla ja koulutuksissa.


Jäsenrekisterinhoitaja:
Noora Laitinen

Noora on kirjallisuustieteen maisteriohjelman opiskelija ja uraansa aloitteleva kustannustoimittaja ja opettaja. Lukemisen lisäksi hän pitää leikekirjojen tekemisestä, palapeleistä, joogasta ja lenkkeilystä. Lähellä sydäntä ovat myös eläimet, ja kotoa löytyykin kolme kissaa.


Koulutusvastaava:
Ritva Laakso-Manninen

Ritva on partneri, kirjailija ja kustannustoimittaja. Taustaltaan hän on korkeakouluneuvos, jota erityisesti innostavat tietokirjat ja suomalaisen osaamisen vienti maailmalle. Vapaa-ajalla Ritva hiihtää, lenkkeilee ja mökkeilee.


Hallituksen ulkopuolinen taloudenhoitaja:
Tiina Lundqvist

Tiina on eläkkeellä oleva ex-markkinointipäällikkö. Tiinan harrastuksia ovat vesijuoksu, lukeminen ja somessa surffaaminen. Lisäksi vapaa-ajasta pitävät huolen kolme lastenlasta, kaksi koiraa ja kesäisin mökki.